Om JP-Con

OM JP-CON ApS

JP-CON er en virksomhed med hovedfokus på el, varme og ventilation. Men samtidig har virksomheden agentur på salg af Pellx brændere i Jylland.

Virksomheden havde sin start helt tilbage i 2005, hvor den også gik under navnet JP-CON. Her var hovedaktiviteten salg og opsætning af Pellx brændere og selvfølgelig løbende service.

Ejerskabet bestod af Jørn Petersen, der som den eneste ansatte, stod for alle roller i virksomheden. Fra opsætning og service af brændere til bogføring.

Jørn er uddannet elektriker og han har været indenfor faget siden 1979, og blev udannet i 1983. Sideløbende med JP-CON – Pellx, var han også funktionæransat som elektriker.

Så d. 29-12-2008 valgte Jørn at opsige sit funktionær job og gå fuldtid på egen hånd som selvstændig. Virksomheden operer i Hinnerup, Hadsten og omegn.

Det blev til JP-CON ApS, som nu er en fusion af Pellx brændere-delen og elektrikerfirmaet.

Som tidligere nævnt, så er hovedaktiviteten indenfor el, varme og ventilation.

Virksomheden har i dag flere ansatte og laver både fra de helt små jobs og op til de helt store renoverings- og nybyggeri projekter.

Ekspertisen spænder bredt og samtidig med de mange års erfaring, gør at der næsten ikke er nogle opgaver JP-CON ikke kan påtage sig.

JP-CON har også erhvervet sig en ansat, hvis spidskompetencer ligger indenfor reparation og service af hårde- hvidevarer.

Klienterne spænder bredt og der arbejdes altid på langvarige samarbejder. Forretningen er bygget på trofaste kunder over mange års samarbejde. Kundekatoteket udvides konstant.

JP-CON operer inden for rigtigt mange brancher. Her kan nævnes stort set alle salgs butikker, boligforeninger og en lange række bondemænd.

Virksomheden har ligeledes erfaring med jobs i udlandet, og at blive udsendt af større virksomheder til projekter i udlandet.

JP-CON ligger i tæt samarbejde med de lokale virksomheder i nabolaget, og sammen med dem deltages der i mange totalløsninger.

Der lægges vægt på service og vedvarende samarbejde.

 

Tag endelig kontakt for at høre om vi kan løse lige netop dit problem.

Tlf. 22908821 el. 86983919
Mail: jp@jp-con.dk